Lappo eesti

Avaldatud kuupäeval 26.2.2017

Kahvit tulivat valikoimiimme!

Nyt voit tilata myös laadukkaat kahvit meiltä. Kahvit ovat Turun Kahvipaahtimon tuotteita ja ne ovat erittäin korkealaatuisia.

Valikoimiimme tuli kokonaan uusi tuoteryhmä..kahvi!

Valmistat tällä hetkellä Lapon tuotteista laadukasta juomaa, mutta nautitko myös laadukasta kahvia??

Valikoimistamme löydät nyt Turun Kahvipaahtimon huippulaadukkaat kahvipavut sekä korkeatasoiset kahvinvalmistusvälineet. Kahvipavut toimitetaan aina tuoreena, jotta saat kahvisi mahdollisimman aromikkaana. Kahvilaadut ovat korkealuokkaisia ja ne tulevat Brasiliasta, Keniasta, Etiopiasta, Burundista ja Guotemalasta.

Tästä kahvivalikoimaamme.

Kuinka valmistat laadukkaan kahvisi?

Toimitamme kaikki kahvit siis papuina, joten tarvitset kahvin jauhatukseen kahvimyllyn. Tähän tarkoitukseen löydät valikoimistamme korkeatasoisen Wilfa Kahvimyllyn. Kun olet jauhanut laadukkaat kahvipapusi, nauti hetki niiden aromikkaasta tuoksusta. Laita sitten kahvi suodatinpussiin ja pussi suodattimeen. Aseta suodatin tarjoilukannun päälle. Keitä vettä ja anna sen jäähtyä noin 90-asteiseksi. Kaada vesi kahvin päälle hitaasti pyörivää liikettä tehden. Suosittelemme, että käytät aina vaakaa kun annostelet kahvia ja vettä. Näin saat aina tasalaatuista kahvia.

Nautinnollisia kahvihetkiä Laskiaissunnuntaina sekä vuoden muina päivinä! :)

Ostukorv on tühi.