Lappo eesti

Avaldatud kuupäeval 2.8.2017

Wyeast-nestehiivat

Huippulaadukkaat Wyeast- nestehiivat

Wyeastin hiivat ovat maailmalla yksi arvostetuimpia hiivakantoja. Erilaisia kantoja löytyy juomaan kuin juomaan tuottamaan alkoholia sekä juuri oikeanlaisia makuja ja aromeja. Meillä on myynnissä yli kuusikymmentä erilaista hiivakantaa, joten valikoimasta löytyy varmasti juuri Sinunkin juomaan sopiva laadukas hiiva. Verkkokaupassamme löytyy jokaisesta hiivasta kuvaus, mikä helpottaa valintaa.

Hiivat ovat nestemäisiä ja ne ovat pakattu ainutlaatuiseen SmackPack-pakkaukseen. Pakkauksessa on sisällä pienempi hiivapussi ja sen ympärillä nestemäinen ravinneseos. Ennen käyttöä tulee hiivapussi rikkoa, jotta hiiva pääsee ravinteisiin ja aktivoituu. Hiiva tulisi aktivoida muutamaa tuntia ennen käyttöä, mutta paras olisi aktivoida se jo edellisenä iltana. Yksi pakkaus käyttää noin 20 litraa olutta, siideriä tai viiniä.

Nestemäisissä hiivoissa on huomattavasti lyhyempi säilyvyysaika kuivahiivoihin verrattuna, sillä solujen määrä vähenee pakkauksen vanhetessa. Pakkauksiin on merkitty pakkauspäivä ja parasta ennen päivä on 6 kk tästä päiväyksestä. Tällä hetkellä meillä myytävät hiivat ovat kaikki alle kaksi kuukautta vanhoja!! Eli ne ovat todella tuoreita!

Hiivakannat viineille, siidereille ja simoille

Wyeastilla on erilaisille viineille sopivia hiivakantoja, joilla on erilaisia ominaisuuksia tuottamaan oikeanlainen lopputulos. Siiderin valmistukseen sopii moni hiiva, mutta hiiva nro 4766 on juuri siidereille tarkoitettu hiiva ja se onkin monen suosikki omenasiiderin valmistuksessa. Siiderinteossa on hyvä muistaa, ettei käytä käymisenpysäyttäjää, jos haluaa jälkikäyttää pulloon hiilihappoa. Myymme myös vähän erilaisia "viinihiivoja", jotka sopivat sakelle ja maailmalla suosituille erilaisille meadeille eli simoille.

Suosittelemme tulevalle omenasadolle siiderihiivaa:

Wyeast 4766 Siiderihiiva

Tästä pääset tutustumaan kaikkiin viinihiivakantoihin:

Wyeast Viinihiivat

Hiivakannat erilaisille oluttyyleille

Wyeastin hiivakannat ovat olleet jo pitkään suosittuja kotipanijoiden keskuudessa, jotka vaativat omilta oluiltaan erittäin korkeaa laatua. Hiivat ovatkin vahvasti mukana varsinkin amerikkalaisessa reseptiikassa. Hiivakantoja löytyy valikoimasta todella kattavasti ja, jos jokin kanta sattuu loppumaan, uutta tuoretta hiivaa tulee taas parin viikon sisällä lisää.

Wyeastilla on yleensä kolme erilaista oluthiivakantaa jotka vaihtuvat tasaisin väliajoin. Näitä kutsutaan Privat Collection-hiivoiksi. Tällä hetkellä hiivat ovat belgityylisiä hiivoja:

Tästä pääset tutustumaan kaikkiin oluthiivakantoihin:

Wyeast Oluthiivat

Ostukorv on tühi.