Lappo eesti

Avaldatud kuupäeval 15.10.2017

Lapon 5 v synttärit!!

Lappo täyttää jo 5 vuotta!!!

Vietämme synttäreitä lauantaina 21.10. Repolantiellä, Piikkössä. Päivittelemme tapahtumasta tarkempaa tietoa vielä Facebookin sivuillamme:

https://www.facebook.com/event...

Paikalle kannattaa poiketa, sillä myymälässämme tapahtuu ainakin seuraavaa:

  • Kahvia ja kakkua tarjolla klo 12 eteenpäin!
  • Paljon tarjouksia!
  • Hyvää meinikiä!!!

Ohjelmaa päivälle:

Oluen panoa

Noin klo 13 aloitamme oluen panemisen, jota voi tulla seuraamaan ja kyselemään kokeneilta kotioluen valmistajilta vinkkejä ja neuvoja oluen valmistuksesta!! Tai muuten vain hengaamaan hyvässä seurassa ja nuuhkimaan maltaan sekä humalan aromeita.

Olutta tehdään ainakin Grainfatherilla, joten nyt on mahdollista tulla katsomaan miten tämä laite toimii, jos sen hankinta on harkinnassa. Lisäksi Mallassepät tulevat tekemään omalla hieman isommalla laitteella olutta. Mallassepät on Turun uusin panimo, joten heiltä löytyy tietoa, jos itseäsi kiinnostaa panimon perustaminen. He kertovat muutenkin päivän aikana toiminnastaan.

Kotioluen maistelua ja arviointia klo 18 alkaen

Monia kiinnostaa mitä mieltä muut ovat omista kotioluistaan. Nyt laitetaan maistelu ja arviointi pystyyn! Joten otahan omat juomasi mukaan ja tule viettämään rentoa iltaa muiden harrastajien kanssa. Järjestetään myös pieni äänestys parhaasta tuotoksesta ja kootaan jokin pienehkö palkinto voittajalle!! Tähän tapahtumaan ei välttämättä kannata tulla omalla autolla, joten hanki kyytisi paikalle ja Lappo tarjoaa kyydin Turkuun illemmalla noin 22-23 aikoihin. Kyydeistä paikanpäälle voi kysellä vaikka tuolla Facebook-tapahtuma sivulla.

Tervetuloa lauantaina juhlistamaan viisivuotiasta Lappoa!!!


Ostukorv on tühi.