Lappo eesti

Avaldatud kuupäeval 16.11.2017

Himabisse kisa 2018!!!

Lappo osallistuu ensi vuoden Himabisse kilpailuun mukaan. Voit toimittaa kisabisset meille, josta me toimitetaan kaikki kisaoluet veloituksetta eteenpäin kilpailuun! Kilpailuun osallistuminen on jo käynnissä ja päättyy 23.12.2017. Ilmottaudu heti mukaan

Himabisse kisa tulee!


Fat Lizard Brewing Co.BrewDog Helsinki metsästävät jälleen Suomen parasta kotipanoa. Aivan kuten viime vuonna, millä tahansa oluttyylillä voi voittaa kilpailun.

Voittaja pääsee tekemään oluensa Fat Lizard -panimolla ja saa sen ravintoloihin myyntiin koko kansan maisteltavaksi.
Viime vuoden voittajan olut julkaistaan kaikkien maisteltavaksi tämän vuoden kisan palkintojenjakotilaisuudessa.

Olemme jakaneet kilpailun kolmeen eri kategoriaan. Kaikista kategorioista palkitsemme voittajan, joista yksi kruunataan parhaana Himabissenä.
Oluet arvioidaan yksilönä, eikä tyylilajinsa edustajina.

Voittajan julkistus tapahtuu 27.1.18 Himabisse 2018 -tapahtumassa BrewDog Helsingissä. 
Samalla voit tulla paikan päälle pyytämään palautetta omasta oluestasi ja vinkkejä panotuloksen parantamiseen.
Parhaan palautteen oluestasi saat paikan päältä tuomaristolta, mutta mikäli et pääse paikan päälle voimme lähettää sähköpostitse lyhyen koosteen tuomareiden arvioinnista.

Jokainen osallistuva oluenpanokollektiivi voi osallistua kisaan kahdella eri oluella. Jokaisen oluen voi ilmoittaa yhteen kategoriaan.
Ilmoittaudu mukaan kilpailuun viimeistään 23.12.17 täyttämällä linkin takaa löytyvä lomake: 

https://goo.gl/forms/NvkFXzefWFt8Spr33


Täytä lomake kahdesti, mikäli osallistut kahdella eri oluella.
Olemme lomakkeen täyttämisen jälkeen sinuun yhteydessä ja annamme bissellesi kilpanumeron.

Oluet tulee toimittaa BrewDog Helsinki tai Lapolle Piikkiöön. Jokaista olutta tulee toimittaa kolme erillistä pulloa ja minimissään 0,99 litraa yhteensä.
Merkkaa selkeästi pullon korkkiin vastauspostissa saamasi kilpanumero. Pidä huoli, että numero on selkeästi luettavissa, eikä irtoa pienestä tuulenvireestä.


Kategoriat:


1. Raikkaat - Tähän kategoriaan kuuluvat raikkaat ja kevyet oluet, jotka tarjoavat kevyitä makuja ja valahtavat helposti kurkusta alas.
2. Humalaiset - Tämä sarja on oluille, joissa humalan aromit ja katkeruus ovat merkittävästi esillä antaen nauttijalle tuntemuksia oluen juomisenkin jälkeen.
3. Intensiiviset - Nämä ovat oluita, jotka juodaan hitaasti sekä pienissä määrissä monimuotoisuudestaan ja raskaudestaan johtuen.

Kisassa ei edelleenkään ole raaka-aine- tai valmistusmenetelmärajoitteita. Luovuus kuuluu meidän mielestä kotipanemiseen ja haluamme, että kaikilla on hauskaa olutta tehdessä!

Lisäinfo: rasmus @ brewdogbar.fi

Kisapäivän aikataulu tarkentuu lähempänä tapahtumaa.

Lisäinfoa löytyy Facebook sivuilta:

https://www.facebook.com/event...

Ostukorv on tühi.