Lappo eesti

Avaldatud kuupäeval 2.10.2018

Lokakuun terveiset!

Loistavaa lokakuuta Lapon asiakkaille! Tässä uutiskirjeessä asiaa jouluoluista, Lapon 6-vuotissynttäreistä ja Homemade Dynamite -kotiolutkilpailusta.

Jo joutuu jouluoluet pantaviksi

Lokakuu alkaa. On siis aika myös tehdä jotain mikä tekee 90 päivää kestävän joulumainoskauden siedettäväksi. Tee sinäkin siis oma jouluolut. Maustettuja tai maustamattomia tummia oluita löytyy tehtäväksi Lapon valikoimista, luonnollisesti. Tarvitsitpa pelkkiä mausteita tummaan olueeseesi tai vain mallaspaketin pohjaksi, löydät ne verkkokaupastamme.

Helpoin tapa tehdä jouluolutta on Brewfermin Christmas -uutepaketti. Tällä uutteella saat joulupöydän perinteisen herkun aikaiseksi vaivatta.

Mutta emme ole jääneet lepäämään joululaakereillamme, vaan olutgurumme Joni on työstänyt Lapon oman jouluisen dubbelin, De Gode Pintin. Antaa Jonin kertoa itse reseptistä:


Olut mäskätään perjantaina 5.10. Lapon myymälällä, tervetuloa seuraamaan prosessia. Itse reseptiin voit tutustua sivuillamme.

Homemade Dynamite - kotiolutkilpailu

Kovimpien kotioluthenkilöiden kilpailu Homemade Dynamite räjähtää käyntiin kuin soteuudistuksen aikataulu. Kilpailun verkkosivut ovat nyt auki osoitteessa: https://homemadedynamite.fi. Tutustu sääntöihin ja työstä oma märkäsi (suomeksi tee oma oluesi kilpailuun).

Lapon syntymäpäivät

Lappo täyttää 6 vuotta! Synttäreitä juhlitaan 12.10. - tietysti Repolantiellä Piikkiössä. Tule paikalle - ohjelmassa mm. mäskäysnäytös, maisteluita ja yllätystarjouksia. Lisää tietoa pian verkkosivuillamme ja sosiaalisessa mediassa. Lokakuisin terveisin, Lappo!

Ostukorv on tühi.